Little Canvas Escape glamping

“The World Is Our Canvas”

Wij zijn Little Canvas Escape. Een kleinschalige pop-up glamping op Ameland. De eerste editie van Little Canvas Escape ligt op een sfeervolle plek van strandcamping Duinoord Zuid, midden in de natuur van de eerste duinkering en direct aan zee. Een plek om tot rust te komen en te genieten van comfort, persoonlijke service en de unieke charme van Ameland. Escape the everyday life bij Little Canvas Escape.

Little Canvas Escape glamping

Een unieke beleving direct aan zee van en even heerlijk weg van de gebaande paden.
Een plek waar je herinneringen verzamelt voor later.

Tenten

Bell Escape - Bell Escape Family - Lodge Escape

ameland-icon(1)

Glamping Ameland

Pop-up / boetiek glamping

Boek nu

Klik om onderstaande button om te reserveren.

Little Canvas Escape

Zoals de Nederlandse dichter Hans van Straten ooit zei: “Leven is herinneringen verzamelen voor later, om ze dan echt te beleven”.

Wij nodigen je uit voor een little escape. Een escape om even terug te gaan naar de basis en te genieten van de vrijheid en natuur. Dit alles gecombineerd met het comfort die de glamping op Ameland met zich mee brengt. Op je blote voeten in het koele ochtendgras, siësta’s in het zonnetje, kopje onder in de Noordzee, je inner-chef (her) ontdekken en nieuwe connecties maken. Om te doen en vooral ook te laten wat je wilt. Alles even op pauze.

Wij zorgen voor een boetiek gestylde tent met een comfortabel en opgemaakt bed, koelkast, kookfaciliteiten en een plek om buiten te relaxen. Dit alles zorgt voor een onvergetelijke belevenis; je eigen Little Canvas Escape.

Op de camping kun je gebruik maken van alle faciliteiten die strandcamping Duinoord te bieden heeft.

Geniet van lange zomeravonden en van de zonsondergang op het strand. Braai een goed stuk vlees of vegetarisch lekkers op je BBQ, socialise met andere escapers en geniet van het comfort van je eigen Little Canvas Escape. Prikkel je zintuigen, maak herinneringen en ontdek de ongerepte schoonheid van Ameland.