Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Organiseer een bedrijfsevenement met luxe glamping op Ameland.

 

Bedrijfsevenement op onze glamping op Ameland

  Een bedrijfsevenement op onze glamping biedt een unieke en verfrissende setting voor je zakelijke bijeenkomsten. Bij Little Canvas Escape op Ameland transformeren we de traditionele setting van zakelijke evenementen naar een creatieve en inspirerende omgeving. Het organiseren van een bedrijfsevenement op onze glamping biedt de perfecte balans tussen werk en ontspanning, waardoor het ideaal is voor teambuilding, strategische sessies of bedrijfsfeesten.

Een bedrijfsevenement op onze glamping biedt voordelen

Door te kiezen voor onze glamping als locatie voor een bedrijfsevenement, betekent dat je kiest voor een onvergetelijke ervaring. Onze luxe camping biedt alle nodige faciliteiten voor succesvolle zakelijke evenementen, met een unieke twist. De natuurlijke omgeving stimuleert creativiteit en teamwork, wat essentieel is voor elk succesvol bedrijfsuitje. Bovendien biedt Ameland een rustgevende achtergrond voor zakelijke evenementen, weg van de drukte van de stad, waardoor je team zich volledig kan focussen en opladen.
HEADER Bell Escape Family - DEF

Boek eenvoudig en snel

Kom langs om te genieten van de prachtige omgeving. Boek nu een plek op onze glamping. Wij zorgen ervoor dat je zakelijke evenement zowel productief als ontspannend is. Onze glamping biedt een unieke ervaring die zowel jou als je teamleden zal inspireren en motiveren. Neem contact met ons op om je evenement te plannen en ervaar zelf de voordelen van een inspirerende en natuurlijke omgeving voor je zakelijke evenementen.