Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Plan een bedrijfsuitje en ontdek het prachtige Ameland

 

Bedrijfsuitje op Ameland

  Een bedrijfsuitje op Ameland is de perfecte manier om samen met collega’s te genieten van een unieke en ontspannen ervaring. Bij Little Canvas Escape zetten we alles in het werk om jouw bedrijfsuitje onvergetelijk te maken. Een bedrijfsuitje op dit prachtige eiland biedt de ideale gelegenheid om het teamgevoel te versterken en samen nieuwe herinneringen te creëren, ver weg van de dagelijkse kantooromgeving.

Waarom een bedrijfsuitje op Ameland ideaal is

Ameland is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje, dankzij de combinatie van natuurlijke schoonheid en comfortabele faciliteiten. Luxe kamperen aan zee tijdens een bedrijfsuitje biedt een bijzondere ervaring waarbij collega’s in een ontspannen sfeer kunnen samenkomen. De mogelijkheid om een vergaderlocatie in de natuur te gebruiken tijdens je bedrijfsuitje, voegt een extra dimensie toe aan teambuilding en strategische sessies. Een bedrijfsuitje op in dit Waddeneiland is niet alleen een kans om te ontspannen, maar ook om in een inspirerende omgeving samen te werken en te groeien.
HEADER Bell Escape Family - DEF

Reserveer nu en kom langs

Wij bieden een unieke setting voor jouw team om te ontspannen, te verbinden en nieuwe energie op te doen. Een bedrijfsuitje op Ameland is de perfecte manier om waardering te tonen aan je medewerkers en om samen te werken aan een sterkere toekomst. Boek nu en maak je klaar voor een bedrijfsuitje op onze glamping dat nog lang in het geheugen van iedereen zal blijven.