Faciliteiten

Beleef, ervaar en geniet!

Little Canvas Escape bevindt zich op het Zuid gedeelte van strandcamping Duinoord. Onze glamping Ameland gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van strandcamping Duinoord, een 4* ANWB camping.

Eten + drinken
Als je geen zin hebt om uitgebreid te koken, breng dan een bezoekje aan het hoofdgebouw van strandcamping Duinoord. Je kunt hier terecht voor lekkere snacks of een daghap.

Animatie
In het hoogseizoen staat het animatieteam van strandcamping Duinoord voor jullie klaar.

Campingwinkel
De campingwinkel is geopend van 1 mei tot 1 oktober. Hier kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen een krantje of cadeautjes.

Fietsverhuur
Je kunt je fiets vooraf bij ons reserveren (even mailen naar info@littlecanvasescape.com) of je kan 'm huren bij fietsverhuur Kiewiet (meerdere locaties, waaronder op de pier bij de boot of bij de receptie van strandcamping Duinoord). Wil je weten wat de prijzen zijn? Kijk dan even op de website van Fietsverhuur Kiewiet. 

Internet
Er is Wifi aanwezig op de hele camping.

Sanitair + wasserette
Er staan voldoende moderne, ruim opgezette en goed verzorgde sanitairgebouwen op de camping. Er zijn wasserettes met wasmachines, centrifuges en droogtrommels. Je kunt er zelfs strijken als je dat wilt en je koelelementen invriezen.