Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Reserveer een bijzonder verblijf op sfeervol Ameland.

 

Een bijzonder verblijf op Ameland

  Maak jouw overnachting bijzonder en verblijf op de glamping van Little Canvas Escape op Ameland. Ons sfeervolle en kleine boutique-stijl glamping ligt op het zuidelijke gedeelte van strandcamping Duinoord Zuid. Hier beschikken wij over een prachtig gebied tussen de duinen, waar je zachtjes de Noordzee op de achtergrond hoort. Dit zorgt voor uniek verblijf op Ameland.

Beleef een bijzonder verblijf op Ameland

Een bijzonder verblijf op het eiland beleef je door luxe te gaan kamperen. Word wakker in een sfeervolle tent die voorzien is van alles wat je nodig hebt, zoals een koelkast, keukenstel en een comfortabel bed. Indien je toch iets mist hoef je ons maar een berichtje te sturen en wij regelen het. Dit is onderdeel van de persoonlijke service die wij bieden als glamping op Ameland dat jouw verblijf uniek maakt. Op het eiland is er een hele hoop te beleven. Denk hierbij aan leuke excursies, workshops of simpelweg genieten van de natuur. Er zijn hele leuke schelpenpaden die kriskras over het eiland lopen. Ervaar een uniek verblijf door een overnachting tussen de duinen. Je gaat even terug naar de basis en komt helemaal tot rust. En dat op een plek waar niets moet en alles mag. Dit is de perfecte vakantie als je het ons vraagt! In de ochtend kan je zo in je badkleding naar de zee lopen voor een frisse ochtendduik.
Foot,Print,On,The,Beach.,Northsea,Ameland,Dutch.

Geniet van de rust op Ameland

Maak vandaag nog een boeking voor een bijzonder verblijf. Ontdek wat het eiland te bieden heeft en kom in de avond terug in een uniek verblijf voor twee of meer door bijvoorbeeld te overnachten in een familietent. Je kunt ons vrijblijvend e-mailen als je vragen hebt. Ons e-mailadres is info@littlecanvasescape.com.