Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Beleef boutiquecamping op het prachtige Ameland.

 

Boutiquecamping op Ameland

  Little Canvas Escape is een echte boutiquecamping op Ameland. De diverse accommodaties die wij bieden zijn volledig in bohemian stijl en zijn erg ruim. Wij hebben onze accommodaties ingericht met producten die door lokale designers en ondernemers gemaakt zijn. Dit creëert een sfeervolle, maar ook comfortabele beleving.

Overnachten op een unieke boutiquecamping op Ameland

Wat onze boutiquecamping bijzonder maakt, is dat wij een glamping op Ameland zijn. Wij staan midden in de duinen op een vlakte dat onderdeel is van strandcamping Duinoord Zuid. Hierdoor kan je tijdens je verblijf op onze boutiquecamping gewoon gebruik maken van de faciliteiten die de strandcamping te bieden heeft. Daarnaast ligt onze glamping aan zee. Binnen enkele minuten lopen sta je al met je voeten in het zand en kan je zo een duik nemen in de Noordzee. Als dit niet genieten is, dan weten wij het ook niet! Ervaar een bijzonder verblijf op Ameland met alle luxe die wij bieden.  
Outstanding 20-03 Logo-7 - kopie

Ervaar zelf hoe het is om te verblijven op een boutiquecamping

Wacht niet langer en kom overnachten op onze boutiquecamping op Ameland. Wij kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. Geniet van persoonlijke service en kom erachter wat er allemaal te beleven is op Ameland. Plan je overnachting gemakkelijk online en het aftellen kan beginnen. Bij vragen kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.