Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Boek nu voor een onvergetelijk familieweekend op Ameland.

 

Familieweekend op Ameland

  Wil je een familieweekend organiseren op Ameland? Kom dan gezellig overnachten bij Little Canvas Escape. Onze glamping is voorzien van de leukste tenten en ligt midden in de natuur op het terrein van strandcamping Duinoord Zuid. Daarnaast profiteer je van een relaxte buitenruimte met verlichting, waardoor je in de avond gezamenlijk buiten kunt zitten.

Kamperen tijdens jouw familieweekend op Ameland

Maak jouw familieweekend onvergetelijk door luxe te kamperen op Ameland. Het eiland heeft veel te bieden en is ideaal voor alle leeftijden. Je komt volledig tot rust omdat je midden in de natuur verblijft, met het strand op loopafstand. Daarnaast is er voldoende ruimte om leuke activiteiten te doen met de familie. Ook buiten onze glamping is er enorm veel te beleven op het eiland. Zo kan je op excursie, wandelen over de schelpenpaden of een heerlijke fietstocht maken. Aan het einde van de dag kan je comfortabel overnachten in een familietent op Ameland. Je maakt gebruik van de verschillende faciliteiten die aangeboden worden door de strandcamping terwijl je bij ons verblijft.  
HEADER Bell Escape Family - DEF

 

Maak jouw weekend onvergetelijk met familie

Organiseer jouw volgende familieweekend bij onze gezellige glamping op Ameland en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Geniet van de rust en de natuur om je heen tijdens leuke activiteiten en maak herinneringen voor het leven. Je kunt de gewenste hoeveelheid tenten gemakkelijk online boeken. Heb je vragen over hoeveel tenten je nodig hebt? Stuur ons dan een e-mail via info@littlecanvasescape.com. Wij kijken graag met je mee.