Algemeen

 

We nemen alle voorzorgsmaatregelen zoals gesteld door de RIVM. Uiteraard worden bij iedere wisseling van gasten de bedden opnieuw opgemaakt en het linnengoed gewassen door een gespecialiseerde wasserij. Het sanitair wordt grondig gereinigd door een professioneel schoonmaakteam. Indien er vanuit de RIVM nieuwe richtlijnen worden opgesteld, passen wij ons hierop aan.

Op de dag van aankomst kun je tussen 15:00  en 17:00 uur inchecken. Op de dag van vertrek kun je tot 10.00 uur uitchecken. Je kunt ook kiezen voor een late check-out tot 13.00 uur tegen een kleine bijbetaling. Wil je voor 09.00 uitchecken? Laat het ons dan even van te voren weten, zodat we je de dag er voor alvast uit checken en je kunnen informeren wat te doen bij een early checkout.

Wij hebben geen tenten die geschikt zijn voor groepen. Uiteraard kun je meerdere tenten boeken.

Jazeker, op het strand en met de faciliteiten van camping Duinoord zullen kinderen zich geen moment vervelen. Wij bieden de Lodge Escape en Bell Escape Family aan die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

Dicht bij het terrein van Little Canvas Escape kun je tegen betaling parkeren. Je kunt een parkeerkaart kopen bij de receptie van Camping Duinoord bij aankomst. Net buiten de camping vind je openbare parkeergelegenheden, deze zijn gratis.

Onze tenten zijn niet verwarmd. Uiteraard zijn de bedden voorzien van heerlijke dekbedden en vind je warme plaids in de tent die je warm houden bij een iets frissere buitentemperatuur. Indien wenselijk kunnen we een elektrische kachel plaatsen.

Je kunt je afval kwijt in de daarvoor bestemde afvalcontainers op de camping Duinoord.

Hoe leuk we huisdieren ook vinden, helaas kunnen ze niet worden meegenomen naar onze camping.

Nee, helaas is dit vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

Ja, zolang er geen stookverbod geldt, mag je barbecueën.

Om iedereen een ultieme beleving te kunnen geven, willen we graag dat iedereen tussen 22:00 ‘s avonds en 09:00 ’s ochtends rustig is op de camping.

Tuurlijk! Gasten zijn zeker welkom, maar meld dit wel even bij de receptie van Camping Duinoord, want het is belangrijk om te weten bij noodgevallen wie er allemaal op  camping Duinoord verblijven.

Alles wat je in principe nodig hebt, is in de tent aanwezig, zelfs het bed is al voor je opgemaakt (zie omschrijving Little Canvas Escape tenten). Je hoeft alleen je kleding, je toiletspullen en je oplader(s) mee te nemen. En nog een aantal extra praktische tips wat mee te nemen: zonnebril, poncho, zaklamp en wellicht peper & zout!

Reserveren

 

Ja, indien je gegarandeerd wil zijn van een tent moet je vooraf reserveren.

Wat leuk dat je bij ons wilt komen overnachten! Je kan een reservering maken via onze website, klik hier om direct te boeken. Als je iets meer hulp nodig hebt bij het maken van je boeking, neem dan gerust contact met ons op.

Ja dat kan, met uitzondering van juli en augustus.

Ja, je kunt op elke willekeurige dag aankomen.

Het seizoen loopt van 1 mei tot 1 oktober, dan sluiten onze deuren tot we oppoppen op een unieke locatie in 2022.

Na boeking ontvang je een reserveringsbevestiging met daarin de link om de betaling af te ronden. Uiteraard kun je eventuele extra’s die je ter plaatse koopt, achteraf op de camping betalen.

Wij vragen €5 borg per douchepas. Graag contact betalen.

 

Faciliteiten

 

Ja, er is Wi-Fi op de hele camping.

We vinden het leuk om je een onvergetelijke beleving te geven als je bij ons verblijft, daarom zijn we bezig om diverse toffe activiteiten te organiseren. Denk hierbij aan een massage, een yoga les op het strand of een heerlijk ontbijtpakket in de ochtend. Houd onze website in de gaten voor meer activiteiten.

Ja, in het hoofdgebouw van Camping Duinoord is een winkel.

Als je ongeveer 500m loopt, vind je een zwembad van kilometers en kilometers en kilometers groot..

In het hoofdgebouw van Camping Duinoord vind je een eetgelegenheid en snackbar.

Onze camping biedt helaas geen speciale voorzieningen voor mindervaliden, omdat het terrein erg heuvelachtig is. Check ook de website van Camping Duinoord voor uitgebreide informatie over faciliteiten. Want jij als Little Canvas Escaper mag gebruik maken van alle faciliteiten van Camping Duinoord.

Klik dan hier om contact met ons op te nemen!