Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Combineer fietstocht op Ameland met luxe glamping. Reserveer nu!

 

Fietstocht op Ameland met glamping

  Een fietstocht over Ameland met glamping is de ideale manier om dit Waddeneiland te verkennen. Bij Little Canvas Escape op Ameland bieden we je de perfecte combinatie van avontuur en luxe. Begin de dag met een energieke fietstocht door de prachtige natuur, langs de adembenemende kustlijnen van het eiland. Ontspan daarna op onze comfortabele glamping. Een fietstocht met glamping bied je de vrijheid om het eiland op je eigen tempo te ontdekken, terwijl je geniet van het comfort en de rust van onze luxe glamping.

Een fietstocht met glamping is de ideale manier om te genieten van de natuur

Een fietstocht met een glamping aan zee is niet alleen een prachtige ervaring, maar ook een duurzame manier om het eiland te ontdekken. Maak gebruik van onze verhuur van fiets en e-chopper om op een unieke wijze de mooie omgeving te verkennen. Fiets langs de duinen, bezoek lokale dorpjes of ontdek verborgen plekjes. Onze verhuur van fiets en e-chopper maakt jouw fietstocht met glamping extra speciaal. Bovendien kun je tijdens je fietstocht met glamping ook kiezen voor een wadexcursie, waarbij je de unieke flora en fauna van het wad kunt ontdekken.
Foot,Print,On,The,Beach.,Northsea,Ameland,Dutch.

Boek nu een verblijf

Kom langs bij onze verhuur voor een fiets of e-chopper. Ontdek de schoonheid van Ameland terwijl je geniet van het comfort van onze luxe glamping. Of je nu kiest voor een traditionele fiets of een moderne e-chopper, ons verhuur staat tot je beschikking. Mis deze kans niet om de natuur te verkennen en tegelijkertijd te genieten van luxe en comfort. Boek vandaag nog je fietstocht met glamping en beleef een unieke vakantie die je niet snel zult vergeten.