Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Ervaar glamping aan zee op onze unieke locatie.

Glamping aan zee

Kom volledig tot rust op onze glamping aan zee. Little Canvas Escape is gevestigd op Ameland. Wij maken gebruik van een prachtige en sfeervolle plek dat onderdeel is van strandcamping Duinoord Zuid. Onze tenten staan opgezet tussen de duinen, waardoor je optimaal geniet van de rust om je heen.

Overnacht op een luxe glamping aan zee

Onze glamping aan zee is de ideale plek om luxe te kamperen op de Waddeneilanden. Ons prachtige en kleinschalige boutiquecamping op Ameland, het drie na grootste Waddeneiland. Als glamping op Ameland bieden wij jou een uitvlucht naar een rustgevende plek aan. Op de volledige camping geldt er een autoverbod, waardoor je niet ongewenst wordt gewekt door het geluid van een draaiende auto. Door een tent te huren, profiteer je van een stijlvolle en comfortabel ingerichte slaapplek. Deze is aangevuld met een kookstel, koelkast en een eigen buitenplek. De glamping is perfect voor stellen die een romantische overnachting op Ameland willen. Wij helpen je graag bij het organiseren van een romantische plek in een van onze tenten.
Foot,Print,On,The,Beach.,Northsea,Ameland,Dutch.

Ontdek de mogelijkheden

Ervaar hoe het is om te verblijven op een glamping aan zee. Binnen enkele minuten loop je vanaf je comfortabele tent zo het strand op. Ga voor een heerlijke ochtendduik om je dag goed te beginnen. Door online je accommodatie te boeken, garandeer jij jezelf van een ontspannen ervaring. Heb je vragen voor ons? Stuur een e-mail naar info@littlecanvasescape.com.