Luxe camping op Ameland

Al het leuke van kamperen en meer vind je op de luxe camping van Little Canvas Escape op Ameland. Maar wat is dan dat méér? Je luxe glampingtent binnenstappen en een heerlijk opgemaakt bed aantreffen op een unieke pop-up locatie tussen de duinen op Ameland. Maar ook een relaxte festivalsfeer door een bohemian-stijl te gebruiken in onze luxe glampingtenten. En als laatst de complete rust om je heen. Moeten we nog meer zeggen?

De tenten op onze luxe camping op Ameland

Wij hechten veel waarde aan het comfort én het design waarmee wij een luxe camping creëren. Dat dit goed samengaat, zie je aan de inrichting van onze glamping tenten. In de luxe glampingtent heerst een ontspannen sfeer. Het voelt alsof je in een kleinschalig boetiek hotel verblijft, maar dan gecombineerd met de charme van kamperen midden in de natuur. Dat is precies waar onze glamping aan zee bekend om staat. Word wakker in je eigen luxe glampingtent midden in het glooiende duinlandschap, zet een kop koffie en maak je ontbijt klaar. En dat met enkel het ruisende geluid van de Noordzee op de achtergrond.

Ontdek de omgeving

Heb jij het eiland dat Ameland heet al ontdekt? Voor het geval je het even kwijt bent: Ameland is een van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en hoort bij de provincie Friesland. De Amelanders zelf noemen ‘hun’ eiland de Waddendiamant en wauw, wat hangt hier een heerlijke sfeer van rust en ruimte. Onze echte luxe camping bevindt zich op het Zuidgedeelte van Camping Duinoord, in Nes. Ontdek zelf alle mogelijkheden die dit eiland te bieden heeft en keer ’s avonds terug in een luxe glampingtent.

Ga je met de fiets of auto naar Ameland?

Je kan je auto meenemen naar Ameland, maar dan zijn er wel een paar nadelen. Zowel strandcamping Duinoord Zuid, als onze luxe camping zijn een autovrije campings. Ook is de overtocht naar Ameland stukken prijziger. Doe eens gek tijdens een weekendje weg naar Ameland en laat de auto op het vaste land staan. Uiteraard is er genoeg parkeergelegenheid bij de camping, zowel betaald als gratis. Echter raden wij je sterk aan om heerlijk de fiets te pakken. Zo kan je over de kronkelende schelpenpaadjes crossen met de wind in je haren. Neem je eigen fiets mee op de boot of huur een fiets direct bij aankomst in de haven. Al je bagage wordt door de fietsverhuurder netjes afgeleverd bij jouw luxe glampingtent terwijl jij naar onze glamping op Ameland fietst. Dit noem je nou echte service!

Boek jouw accommodatie

Geniet van een heerlijke vakantie op onze luxe camping. Het type van de luxe glampingtent is volledig afhankelijk van hoeveel mensen er in een accommodatie verblijven. Ervaar hoe het is om te kamperen in stijl. Stuur bij vragen of opmerkingen een e-mail naar info@littlecanvasescape.com.