Glamping Ameland

Al het leuke van kamperen en méér vind je op onze glamping Ameland van Little Canvas Escape. Wat is dan dat méér? Je tent binnenstappen en een heerlijk opgemaakt bed aantreffen. Verblijven op een unieke (tijdelijke) locatie midden in de duinen van Ameland.  Een relaxte festivalsfeer en bohemian stijl ingerichte tenten. Need we say more?  Onze glamping Ameland is de perfecte invulling van je volgende vakantie.

Onze glamping Ameland tenten

Wij hechten veel waarde aan comfort én design. Dat dit goed samengaat zie je aan de inrichting van onze glamping tenten. In al onze glamping Ameland tenten heerst dezelfde sfeer. Het gevoel alsof je in een kleinschalig boetiek hotel verblijft, maar dan gecombineerd met de charme van kamperen midden in de natuur. Dat is glamping Ameland van Little Canvas Escape bij uitstek. Word wakker in je eigen glamping Ameland tent midden in het glooiende duinlandschap, zet een kop koffie en maak je ontbijt klaar. En dat met enkel het ruisende geluid van de Noordzee op de achtergrond.

Ontdek Ameland

Heb jij Ameland al ontdekt? Voor het geval je het even kwijt bent: Ameland is een van de vijf Nederlandse Waddeneilanden en hoort bij de provincie Friesland.  De Amelanders zelf noemen ‘hun’ eiland de Waddendiamant en wauw, wat hangt hier een heerlijke sfeer van rust en ruimte. De glamping Ameland tenten van Little Canvas Escape bevinden zich op het Zuid gedeelte van Camping Duinoord, in Nes. Ontdek glamping Ameland zelf en ervaar alle mogelijkheden die dit eiland te bieden heeft.

Met de fiets of auto naar Ameland?

Je kan  je auto meenemen naar Ameland, maar dan zijn er wel een paar nadelen: de overtocht is stukken prijziger en Camping Duinoord is een autovrije camping. Uiteraard is er genoeg (betaald en gratis) parkeergelegenheid bij de camping. Maar toch. Is het ook niet gewoon heerlijk om je fiets te pakken, over de kronkelende schelpenpaadjes te crossen en met de wind in je haar je vrij te voelen? Ameland is uitermate geschikt om per fiets te ontdekken. Neem je eigen mee op de boot of huur een fiets direct bij aankomst in de haven. En al je bagage dan? Die wordt door de fietsverhuurder netjes afgeleverd bij de glamping Ameland; service van de zaak.