Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Boek een glampingtent en ervaar luxe op Ameland.

 

Glampingtent op Ameland

  Een glampingtent is de ideale manier om te genieten van het buitenleven op Ameland zonder in te leveren op comfort. Bij Little Canvas Escape op Ameland, bieden we je de unieke ervaring van kamperen in een glampingtent aan, waarbij je de rust en vrijheid van kamperen ervaart met de luxe van een hotelkamer. Het is volledig ingericht met comfortabele bedden, stijlvol meubilair en vaak zelfs een eigen badkamer, waardoor jouw verblijf zowel comfortabel als avontuurlijk is.

Verblijf in onze comfortabele glampingtent en geniet van de omgeving

Kamperen in een glampingtent in Ameland betekent luxe kamperen aan zee, waarbij je elke dag wakker wordt met het geluid van de golven. Elke glampingtent is zorgvuldig ontworpen om een gezellige en warme sfeer te creëren, waardoor je je direct thuis voelt. Bovendien biedt een glampingtent de perfecte uitvalsbasis voor activiteiten zoals een yogaweekend, waarbij je yoga kunt beoefenen in de frisse buitenlucht met het comfort van je eigen tent dichtbij. Het biedt de ideale combinatie van natuur, comfort en activiteiten.
Outstanding 20-03 Logo-14

Boek een prachtige tent

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie aan zee, een avontuurlijke trip of een rustgevend yogaweekend, onze glamping bieden de perfecte oplossing. Geniet van de schoonheid van Ameland terwijl je overnacht in de luxe en het comfort van een glampingtent. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw ideale verblijf te boeken en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring.