Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Kampeer in stijl op het betoverende Ameland.

 

Kamperen in stijl op Ameland

  Ben je fan van kamperen en wil je dit graag in stijl doen op Ameland? Dan zijn de tenten van Little Canvas Escape de ideale plek om te verblijven. Wij zijn een glamping en hebben een prachtige staplek midden in de natuur op het terrein van strandcamping Duinoord Zuid. Ontdek de mogelijkheden en maak nieuwe herinneringen.

Kamperen in stijl doe je op Ameland

Je kan kamperen in stijl op onze glamping op Ameland. Wij houden van comfort en een goed design. Wij hebben dan ook gekozen om een bohemian stijl aan te houden en een echte boutiquecamping te creëren. De inrichting hebben we kunnen samenstellen met lokale ontwerpers en ondernemers. Dit zie je ook terug in de luxe glampingtent waarin je overnacht. Daarnaast zijn alle tenten voorzien van de luxe die je mag verwachten als je gaat kamperen in stijl. Zo beschik je onder andere over een comfortabel bed, die opgemaakt is bij aankomst, een kleine koelkast en een tweepits gasstel. Ook beschikt iedere tent over een kleine buitenruimte. Gedurende je verblijf maak je gebruik van de voorzieningen op de strandcamping.
Bell Escape - DEF 2

Ervaar de rust en de ruimte

Door te kamperen in stijl op Ameland kan jij de rust en ruimte ervaren die dit eiland biedt. Kies uit een van verschillende tenten die wij aanbieden. Je kan jouw gekozen tent online boeken voor de tijdperiode waarin jij bij ons wilt komen overnachten. Wij kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen! Wil je iets aan ons vragen? Stuur gerust een e-mail naar info@littlecanvasescape.com.