Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Luxe kamperen aan zee op Ameland

Wil je onze camping komen bekijken?

Ga luxe kamperen aan zee en verblijf op de glamping van Little Canvas Escape op Ameland. Hier kan je heel luxe kamperen in de duinen van de Waddeneilanden. Alle accommodaties die wij bieden zijn volledig ingericht met een keukentje, koelkast en eigen buitenplek. Ook kan je gebruik maken van de faciliteiten van strandcamping Duinoord Zuid, waar onze standplek op staat.

Luxe kamperen aan zee was nog nooit zo leuk als op Ameland

Van alle plekken waar je luxe kunt kamperen is dit wel de leukste plek. Het is niet voor niks dat de bewoners het eiland ook wel “de Waddendiamant” noemen. De sereniteit en de ruimte is ideaal om luxe te kamperen aan zee op een plek die je terugbrengt naar de basis. Als glamping op Ameland zijn wij te vinden op het zuidelijke gedeelte van strandcamping Duinoord Zuid. Hier beschikken wij over een prachtige plek waar je de luxe glampingtenten kunt vinden. De tenten zijn geschikt voor twee tot vijf mensen en zijn voorzien van alle luxe, zoals:

  • Internet
  • Opgemaakt bed
  • Koelkast
  • Keukenstel

Daarnaast hoef je ons maar een berichtje te sturen of wij komen jou persoonlijke service bieden. Dit maakt het luxe kamperen nog een stapje meer comfortabel. Kom je bij ons luxe kamperen aan zee voor een speciale gelegenheid? Geef dit dan vooral aan ons door! Wij zorgen ervoor dat je accommodatie perfect is ingericht voor een romantische overnachting.

Little-Canvas-Escape-50

 

Kom tot rust onder de sterren

Wil je luxe kamperen aan zee? Dan is dit jouw kans! Door een accommodatie bij ons te boeken voorzie jij jezelf van een van de beste plek om luxe te kamperen op de Waddeneilanden. Tover je bezoek aan het eiland om in een unieke beleving en ga volledig uitgerust weer naar huis. Heb je vragen voor ons bedrijf? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@littlecanvasescape.com.