Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Overnacht in de duinen van de Waddeneilanden. Reserveer nu!

 

Overnachten in de duinen van de Waddeneilanden

  Maak een vakantie in eigen land uniek door te overnachten in de duinen op een van de leukste Waddeneilanden. Little Canvas Escape helpt jou te ontsnappen van je drukke leven door tot rust te komen op Ameland. Geniet van de natuur om je heen door offline te gaan, waardoor je uitgerust weer naar huis gaat.

Overnachten in eigen land doe je tussen de duinen van de Waddeneilanden

Niks is leuker dan overnachten tussen de duinen. Onze glamping op Ameland staat letterlijk in de duinen, waardoor je optimaal kunt genieten. De standplaats is onderdeel van strandcamping Duinoord Zuid, waarvan je gedurende je verblijf, gebruik mag maken van de voorzieningen. De glamping ligt aan zee, waardoor je binnen enkele minuten met je voeten in het zand staat en de Noordzee op de achtergrond hoort. Wat ons uniek maakt is dat je bij ons een tent kunt huren die met alle luxe is ingericht. Je beschikt over een eigen mini-koelkast, een gasstel en een heerlijk opgemaakt bed.
Foot,Print,On,The,Beach.,Northsea,Ameland,Dutch.

Ga er even tussenuit

Wil jij er even tussenuit en overnachten in de duinen? Ga dan een weekendje weg naar de Waddeneilanden. Ameland heeft zoveel te bieden en de omgeving is fenomenaal! Regel je verblijf online en tel af naar de dag van vertrek. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Bij vragen kan je contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@littlecanvasescape.com.