Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Ontdek comfortabel overnachten in een familietent op Ameland.

 

Overnachten in een familietent op Ameland

  Wil je dit jaar op vakantie in eigen land door te overnachten in een familietent op Ameland? Wij hebben de gezelligste familietenten. Little Canvas Escape is een glamping op loopafstand van de Noordzee. Je vindt onze standplaats op strandcamping Duinoord Zuid, die tevens tussen de duinen ligt.  

Comfortabel overnachten in een luxe familietent op Ameland

Overnachten in een familietent was nog nooit zo comfortabel als op onze glamping op Ameland. Dit realiseren wij door alle tenten in te richten met een bed, kleine koelkast en een kookstel. Hierdoor krijg je nog steeds het kampeer gevoel, maar dan met meer moderne gemakken. Dit is het grote voordeel aan luxe kamperen op Ameland. Voorzieningen, zoals het sanitair, vind je op de strandcamping. Deze zijn binnen loopafstand van onze standplaats. Op het eiland is veel te ontdekken, hierdoor is het geschikt voor jong en oud. Je kunt dan ook zeker een familieweekend op Ameland organiseren. Er is voor iedereen wat leuks te beleven, waaronder excursies, fietstochten en wandelingen.
Little-Canvas-Escape-44

Kies voor een unieke vakantie

Kom gezellig met jouw gezin overnachten in een familietent op Ameland. Niks is leuker dan een vakantie in eigen land midden in de natuur. Word net zo verliefd op deze plek, zoals wij en kom volledig tot rust. Je kan jouw familietent gemakkelijk online boeken. Stuur een e-mail naar info@littlecanvasescape.com als je vragen hebt.