Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Ervaar de natuur in een safaritent op Ameland. Boek nu!

 

Overnachten in een echte safaritent op Ameland

  Kom gezellig bij ons overnachten in een typische safaritent op Ameland. Little Canvas Escape beschikt over meerdere safaritenten. Deze hebben hun naam omdat ze standaard gebruikt worden op safari in Afrika. Ze zijn herkenbaar doordat ze vaak een overdekt zitgedeelte buiten hebben en binnen veel ruimte bevatten.

Bijzonder overnachten in een safaritent op Ameland

Overnachten in een safaritent was nog nooit zo leuk. Niet alleen bevat de tent veel ruimte, het is ook nog eens voorzien van een aantal luxe apparaten. Zo profiteer je van Wi-Fi, een kleine koelkast en een comfortabel bed. Dit is het voordeel van verblijven op onze glamping op Ameland. De standplaats ligt op enkele minuten wandelen van het strand en de zee, waardoor je de Noordzee op de achtergrond hoort. Kamperen is onwijs leuk op onze luxe camping op Ameland, al zeggen wij het zelf. Er is genoeg te doen op het eiland, zoals fietstochten, wandelpaden en activiteiten. Hierdoor is het leuk voor jong en oud en zorgt het voor een uniek verblijf op Ameland.
Eigen foto 5 LCE

Boek nu jouw tent

Wil jij komen overnachten in een ruime safaritent op Ameland? Reserveer jouw tent eenvoudig online! Kies de gewenste data bij het boeken van jouw verblijf en het aftellen kan beginnen. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.