Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Reserveer een comfortabele overnachting in een tent.

 

Een overnachting in een comfortabele tent op Ameland

  Ben jij op zoek naar een accommodatie voor jouw overnachting en wil je graag in een tent slapen op Ameland? Little Canvas Escape heeft diverse luxe accommodaties voor jou beschikbaar, als je op tentvakantie gaat naar Ameland. Wij zijn een kleinschalige boutique-stijl glamping gelokaliseerd op strandcamping Duinoord Zuid. Bij ons kan je rustgevend kamperen midden in de natuur.

Een comfortabele overnachting boeken in een tent op Ameland

Om jouw overnachting comfortabel te maken, is jouw tent voorzien van een heerlijk bed. Wij zijn namelijk niet voor niks een glamping op Ameland. Daarnaast kan je bij ons verblijven wanneer je met je gezien op tentvakantie bent. Wij bieden diverse tenten aan die geschikt zijn voor twee tot vijf personen. Alle tenten zijn voorzien van diverse luxe items, zoals een koelkast en een tweepits gasstel. Hierdoor kan je genieten van een heerlijke overnachting in een tent, maar toch een echte kampeerervaring krijgen. Tijdens je tentvakantie maak je gebruik van de faciliteiten die strandcamping Duinoord te bieden heeft. Denk hierbij aan sanitair, campingwinkel en wasserette. Onze luxe camping ligt op steenworp afstand van het strand en de zee, waardoor je de Noordzee zachtjes hoort op de achtergrond op het moment dat je in je tent ligt tijdens jouw vakantie. Ook kan je gemakkelijk de omgeving verkennen door de fiets te pakken.
Outstanding 20-03 Logo-14

Boek jouw favoriete tent

Wil jij een unieke overnachting boeken in een tent op Ameland? Kom overnachten in een safaritent en ga terug naar de basis. Je komt gegarandeerd helemaal tot rust op dit prachtige eiland. Door eenvoudig online te boeken, garandeer jij jezelf van de perfecte tentvakantie op Ameland. Bij algemene vragen over het verblijf of jouw boeking kan je e-mailen naar info@littlecanvasescape.com.