Pop-up camping Ameland

Pop-up campings zie je steeds meer in Nederland. Het is een tijdelijke camping die voor één seizoen wordt opgezet en na het seizoen weer wordt afgebroken. Op de pop-up camping van Little Canvas Escape op Ameland zijn alle faciliteiten aanwezig die je ook op een gewone camping verwacht. Maar dan  op en top sfeervol  in bohemian stijl. En dat midden in de duinen van Ameland. Onze pop-up camping is een plek waar je rust vindt, maar ook de gezelligheid kan opzoeken en je altijd de persoonlijke service krijgt die je verdiend.

Onze pop-up camping tenten

De pop-up camping Ameland combineert al het leuke van kamperen met een unieke (tijdelijke) locatie, het comfort van een heerlijk comfortabel bed en een tof ingerichte tent met lokale details.  Wij van Little Canvas Escape zorgen op onze pop-up camping Ameland altijd voor compleet ingerichte tenten met onder andere een koelkast, kookfaciliteiten en een plek om te relaxen. Dus slinger je BBQ aan, trek een flesje wijn open en geniet samen van de zonsondergang

Pop-up camping Ameland: bijzonder kamperen

Een pop-up camping is een bijzondere en unieke beleving, omdat het altijd om een tijdelijke locatie gaat. Het is dus elke keer weer een verrassing waar de pop-up camping tevoorschijn komt. Dit jaar is Waddeneiland Ameland aan de beurt. Houd de website van Little Canvas Escape in de gaten om te ontdekken waar de volgende editie van onze pop-up camping wordt opgezet. Of volg onze pop-up camping op Instagram en Facebook @littlecanvasescape.

Altijd op zoek naar unieke locaties

Op een pop-up camping is kamperen nét even een andere beleving dan op een gewone camping. Omdat een pop-up camping steeds ergens anders opduikt, kom je op de mooiste plekken en maak je telkens weer nieuwe herinneringen. Little Canvas Escape zorgt ervoor dat we elke editie weer een unieke locatie vinden waar onze pop-up camping wordt neergezet. Zo blijven we jou verrassen en onszelf uitdagen.