Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Geniet van een romantische overnachting op betoverend Ameland.

 

Romantisch overnachten op Ameland

  Wil jij romantisch overnachten op Ameland? Kies dan zeker voor een sfeervolle en comfortabele tent van Little Canvas Escape. Wij beheren een glamping op een standplaats midden in de natuur. Geniet van de rust en elkaar tijdens jullie verblijf in een van onze accommodaties.

Romantisch overnachten op een onverwachte plek op Ameland

Als we het hebben over romantisch overnachten denken we niet meteen aan kamperen. Echter geven wij jou de optie om comfortabel te kamperen op onze glamping aan zee. De tent waarin je komt te overnachten is voorzien van aardig wat luxe. Denk hierbij aan Wi-Fi, een koelkast en een eigen gasstel. Ook zijn de tenten ruim van binnen en beschikken ze over een echt bed. Als glamping op Ameland helpen we je graag door het nog romantischer te maken. Dit is de persoonlijke service die je van ons mag verwachten. Ontdek samen de omgeving rondom de glamping en ga heerlijk wanden door de duinen of langs het strand. Zo maak je samen herinneringen voor het leven.
Glamping,In,Joshua,Tree,National,Park

Ga samen op pad

Kies voor romantisch overnachten op een boutiquecamping op Ameland. Wij hechten veel waarde aan het comfort en design van de slaapplekken en dit zie je ook zeker terug in de tent waarin je verblijft. Plan jouw overnachting door online een tent te boeken en verras jouw geliefde. Wil je iets speciaals organiseren? Stuur een e-mail naar info@littlecanvasescape.com om de opties te bespreken.