Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Tent huren op Ameland

Wil je onze camping komen bekijken?

Wil je bij ons een tent huren voor je vakantie op Ameland? Little Canvas Escape helpt je graag verder. Onze glamping is gevestigd op de zuidzijde van strandcamping Duinoord Zuid. Hier beschikken wij over een mooi stuk grond, waar je heerlijk kunt overnachten. Ervaar zelf de luxe van onze tenten en ontdek het Waddeneiland tijdens je rustgevende vakantie.

Een tent huren voor jouw vakantie op Ameland

Wanneer je bij ons een tent wilt huren, heb je verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over diverse tenten die geschikt zijn voor twee tot vijf personen. Allen zijn ze voorzien van een eigen koelkast, kookstel en comfortabele bedden. Ze zijn dus ideaal als je op tent vakantie naar Ameland gaat. Tijdens je verblijf mag je naast onze faciliteiten ook gebruik maken van de faciliteiten van de strandcamping. Hierdoor kom je niks te kort als je overnacht op onze glamping aan zee. De zee ligt op steenworp afstand van jouw kampeerplek, waardoor je gemakkelijk een duik in de zee kunt nemen.

 

Eigen foto 5 LCE

 

Regel vandaag je verblijf

Moet je nog een tent huren voor je verblijf? Maak vandaag nog je vakantie compleet door online een boeking te plaatsen. Kies uit een van de tenten die wij bieden als glamping op Ameland en ga met een gerust hart op vakantie. Heb je vragen over de beschikbare opties? Stuur dan een e-mail naar info@littlecanvasescape.com.