Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Ervaar de Wadexcursie en boek je verblijf op Ameland.

 

Wadexcursie op Ameland

  Een wadexcursie op Ameland met verblijf is de perfecte manier om de unieke natuur van het Waddengebied te ervaren. Bij Little Canvas Escape op Ameland bieden we je de gelegenheid aan om deel te nemen aan een avontuurlijke wadexcursie, gevolgd door een comfortabel verblijf in onze luxe glamping accommodaties. Dit is jouw kans om de rijke flora en fauna van het wad te ontdekken en daarna heerlijk te ontspannen in een serene omgeving. Een wadexcursie met verblijf combineert avontuur met luxe, een unieke ervaring die je niet mag missen.

De schoonheid van het wad ontdekken met onze wadexcursie

Onze glamping aan zee een perfecte uitvalsbasis voor je wadexcursie. Je kunt de dag beginnen met een zwerftocht op het wad, begeleid door ervaren gidsen die je alles vertellen over het unieke ecosysteem. Na een dag vol avontuur en nieuwe indrukken, kun je heerlijk tot rust komen in de luxe en comfort van onze glamping. Een wadexcursie met verblijf geeft je de kans om de schoonheid van Ameland zowel actief te verkennen als passief te ervaren. Op Ameland valt genoeg moois te beleven.
HEADER Bell Escape Family - DEF

Plaats nu een boeking

Boek nu jouw wadexcursie met verblijf bij ons. Laat je verrassen door de wonderen van het Waddengebied en geniet na afloop van alle comfort die onze glamping te bieden heeft. Een wadexcursie met verblijf is de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning. Boek vandaag nog en bereid je voor op een ervaring die je nog lang bij zal blijven. Wij kijken ernaar uit om jou te mogen ontvangen!