Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Plan je weekendje weg naar de Waddeneilanden. Reserveer nu!

 

Weekendje weg naar de Waddeneilanden

  Wil je graag een weekendje weg naar de Waddeneilanden? Kies dan voor een weekend weg naar onze glamping op Ameland en blijf gezellig slapen bij Little Canvas Escape. Bij ons kan je even ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven en genieten van de natuur en de rust. Daarnaast kan je een hele hoop ontdekken op dit prachtige eiland en is het optimaal vertoeven. Onze glamping is ideaal voor mensen die graag een weekend weg gaan naar de natuur, maar ook van luxe en comfort houden.

Een weekendje weg naar het leukste eiland van de Waddeneilanden

Een weekendje weg is pas echt compleet als je naar onze glamping op Ameland gaat. Hier vind je een gezellige en sfeervolle standplaats tussen de duinen op het terrein van strandcamping Duinoord Zuid. Het gehele weekend maak je gebruik van de faciliteiten die de strandcamping aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jij luxe kan kamperen aan zee in een van onze bohemian-stijl tenten. De Noordzee is namelijk slechts enkele minuten van onze standplaats verwijderd. Dit noem je nog eens kamperen in stijl!
Little-Canvas-Escape-50

Verwen jezelf met een weekend weg naar onze glamping

Je verdient een weekendje weg naar onze glamping in Ameland, een perfecte ontsnapping uit de dagelijkse sleur. Onze glamping bied je het comfort en de luxe van een hotel, gecombineerd met de rust en eenvoud van kamperen. Je dagen kun je vullen met een fietstocht langs pittoreske paden, wandelen door de duinen of simpelweg ontspannen op het strand met een goed boek. ‘s Avonds geniet je van lokale gerechten onder een sterrenhemel, terwijl je de dag afsluit rond een gezellig kampvuur. Een weekendje weg naar onze glamping bied je niet alleen een kans om te ontspannen en te genieten van de natuur, maar ook om onvergetelijke herinneringen te maken.

Kom het eiland ontdekken

Ben jij aan een heerlijk weekendje weg toe? Kom dan tot rust op het prachtige Ameland. Het eiland heeft zoveel te bieden. Van natuur tot leuke activiteiten: het is allemaal mogelijk. Kies uit een van onze luxe tenten en wordt net zo verliefd op deze plek als wij dat zijn. Kies het gewenste weekend dat je wilt komen en boek online. Bij vragen mag je vrijblijvend een e-mail sturen naar info@littlecanvasescape.com.