Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Weekendje weg naar de Waddeneilanden

Wil je onze camping komen bekijken?

Wil je graag een weekendje weg naar de Waddeneilanden? Blijf dan gezellig slapen bij Little Canvas Escape op Ameland. Bij ons kan je even ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven en genieten van de natuur en de rust. Daarnaast kan je een hele hoop ontdekken op dit prachtige eiland en is het optimaal vertoeven.

Een weekendje weg naar het leukste eiland van de Waddeneilanden

Een weekendje weg is pas echt compleet als je naar onze glamping op Ameland gaat. Hier vind je een gezellige en sfeervolle standplaats tussen de duinen op het terrein van strandcamping Duinoord Zuid. Het gehele weekend maak je gebruik van de faciliteiten die de strandcamping aanbiedt. Wij zorgen ervoor dat jij luxe kan kamperen aan zee in een van onze bohemian-stijl tenten. De Noordzee is namelijk slechts enkele minuten van onze standplaats verwijderd. Dit noem je nog eens kamperen in stijl!

Little-Canvas-Escape-50

 

Kom het eiland ontdekken

Ben jij aan een heerlijk weekendje weg toe? Kom dan tot rust op het prachtige Ameland. Het eiland heeft zoveel te bieden. Van natuur tot leuke activiteiten: het is allemaal mogelijk. Kies uit een van onze luxe tenten en wordt net zo verliefd op deze plek als wij dat zijn. Kies het gewenste weekend dat je wilt komen en boek online. Bij vragen mag je vrijblijvend een e-mail sturen naar info@littlecanvasescape.com.