Yoga retreat op Ameland

Doe mee met het ontspannende yogaweekend op Ameland.

 

Yogaweekend op Ameland

  Een yogaweekend op Ameland is een perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en jezelf te vernieuwen. Bij Little Canvas Escape bieden we een speciaal yogaweekend aan waar je volledig kunt ontspannen. Tijdens dit yogaweekend krijg je de kans om in een rustige natuurlijke omgeving je yoga-oefeningen te doen, je lichaam te stretchen en je geest te kalmeren. Onze glamping op dit prachtige Waddeneiland biedt een professionele yogaretreat aan, waar je helemaal tot rust komt.

Ontspan en verbind tijdens een yogaweekend

Waarom zou je kiezen voor een yogaweekend bij onze yogaretreat én glamping? Onze glamping aan zee biedt de ideale omgeving voor yoga. Je wordt omringd door de rustgevende geluiden van de natuur, wat bijdraagt aan een diepere yoga-ervaring. Tijdens het yogaweekend in onze yogaretreat op onze glamping kun je genieten van professioneel geleide sessies, afgestemd op zowel beginners als gevorderden. Een yogaweekend is jouw kans om je yoga-praktijk te verrijken in een adembenemende omgeving.

Ons programma

Heb jij al eens een yogaweekend op Ameland beleefd? Kijk gerust eens naar het programma van de yogaretreat van onze glamping. Een heerlijk weekend genieten met yogalessen op het strand en in de natuur, slapen in je eigen sfeervolle Bell tent midden in het duinlandschap. Het weekend bestaat uit:
  • 2 overnachtingen in een Bell Escape
  • Ontspannende massage
  • Vrijdagavond Sun Down Yoga (1 uur)
  • Zaterdagochtend Yoga (1 uur)
  • Zaterdagavond Yoga & Breathing (1 uur)
  • Zondagochtend Yoga (1 uur)
Bezetting tent 2 personen € 250 p.p. Bezetting tent 1 persoon € 350 p.p.

De voordelen van een yogaretreat op onze glamping

Een yogaretreat op onze glamping biedt tal van voordelen. Ten eerste bieden onze comfortabele glampingtenten een luxe en rustige plek om te verblijven. Elk element van ons yogaweekend is ontworpen om je te helpen ontspannen en je energie te vernieuwen. De serene omgeving van Ameland draagt bij aan een authentieke yoga-ervaring. Daarnaast kun je naast yoga ook de unieke schoonheid van Ameland verkennen, van de uitgestrekte stranden tot de charmante dorpjes. Je komt gegarandeerd tot rust op dit prachtige eiland.

Boek nu voor een mooie yoga-ervaring

Yoga op Ameland is een prachtige ervaring. Gun jezelf deze fijne belevenis en boek nu plek in onze yogaretreat op onze glamping. Ervaar yoga op Ameland en vernieuw je lichaam en geest in een prachtige omgeving. Onze glampingtenten bieden je de luxe en comfort die je nodig hebt om volledig te ontspannen. Reserveer vandaag nog jouw plaats voor een uniek yogaweekend.