Slow living glamping
Uniek overnachten
Persoonlijke service

Maak een zwerftocht op het wad en overnacht comfortabel.

 

Zwerftocht op het wad

  Een zwerftocht op het wad is een fascinerende ervaring die je de unieke natuur van Ameland van dichtbij laat beleven. Bij Little Canvas Escape in Ameland bieden we de perfecte combinatie van avontuur en comfort aan. Een zwerftocht op het wad bied je de kans om de uitgestrekte wadden te verkennen, te genieten van de frisse zeelucht en de bijzondere flora en fauna van dit unieke gebied te ontdekken.

Waarom kiezen voor een zwerftocht op het wad?

Een zwerftocht op het wad is niet alleen een avontuur, het is ook een manier om te ontspannen en te onthaasten. Na je zwerftocht op het wad kun je terugkeren naar de luxe van onze camping. Het huren van een glampingtent is de perfecte manier om je dag af te sluiten. Onze luxe camping biedt alle comfort die je nodig hebt na een dag vol ontdekkingen. Een mooie wandeltocht, gevolgd door een ontspannend verblijf in een van onze tenten, zorgt voor een perfecte balans tussen avontuur en rust.
Outstanding 20-03 Logo-7 - kopie

Plaats nu een boeking en geniet van de natuur

Boek nu je zwerftocht op het wad en verblijf op onze glamping. Deze combinatie van avontuur en luxe is de ideale manier om de unieke schoonheid van Ameland te ervaren. Onze glampingtenten bieden je het comfort dat je nodig hebt na een dag vol ontdekkingen op het wad. Boek je zwerftocht op het wad en verzeker jezelf van een onvergetelijke ervaring bij Little Canvas Escape op Ameland.